(3 szín) Empire 25 mm tartó Classico szimpla ónix 1 db/cs

(3 szín) Empire 25 mm tartó Classico szimpla ónix 1 db/cs

Kategória: Tartó 25mm-es fémkarnisokhoz
Szín: ónix
Súly: 78.0 g/DB

2023.12.21
2 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Kategória: Tartó 25mm-es fémkarnisokhoz
Szín: ónix
Súly: 78.0 g/DB

Miután megszületett a döntés, és csak egy függöny lesz a karnison, akkor tökéletes választás az egysoros oldalfali konzol. Színe sötét, így könnyen illeszkedik a fiatalok, ill a klasszikus stílust kedvelők otthonaiba is. 

Classico szimpla tartó. A karnis rögzítésének elengedhetetlen kelléke. Alaposan fontoljuk meg, hogy hova kerüljön a karnis, mennyezetre vagy oldalfalra. Ez az oldalfali tartó egysoros rúdkarnishoz készült, de létezik belőle kétsoros felfogatáshoz, ill mennyezeti felfogatáshoz illő konzol. Felfogatásnál ügyeljünk, hogy ne álljon nagyon távol maga a karnis, így a gyárílag készült tartó konzolból házilag érdemes levágni amennyit az adotthely enged.

Classicotartónk elegáns formavilágú és rendkívül funkcionális, többféleképpen is felhasználható: a rudat alulról, a nútos rudat felülről rögzíti, vagy mennyezeti tartóként is alkalmazható.

Amennyiben a karnisodat faltól falig szeretnéf futtatni, az oldalfali tartó alkalmazását javasoljuk. Ebben az esetben azonban nem tudunk dekoratív végzárót szerelni karnisunkra.

A tartók rögzítő talpa biztonságos felszerelést tesz lehetővé, a talpakat akár 3 csavarral is rögzíthetjük a falhoz.

Hasonló termékek
Adatok
Termék címke
függöny karnis tartó
Cikkszám
05010030102
Vélemények
Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu