Blog

Ágytakaró és díszpárnák a hálóban

2021.08.08 18:00
Ágytakaró és díszpárnák a hálóban

Szeretnéd feldobni a hálót? Unalmas már a szoba jelenlegi stílusa? Akkor itt az ideje, hogy új dísztárgyakat csempéssz bele! Szerencsére nem kell nagy dolgokra gondolnod, már néhány apró változással is csodás eredményeket lehet elérni, például egy gyönyörű ágytakaró és díszpárnák segítségével.

A hálószoba a lakás egyik nagyon fontos helyisége. Itt hajtod álomra a fejed nap, mint nap és ébredsz reggel, remélhetőleg kipihenten és energiával tele, készen az új napra. Bár napközben nem feltétlen töltesz sok időt a hálóban, mégis nagyon fontos, hogy kellemes harmóniát árasszon magából ez a helyiség, hogy jó legyen itt nyugovóra térni.

Az egyik ilyen díszítő elem az ágytakaró. Nemcsak díszít, de praktikus is. Hiszen a reggeli rohanásban gyorsan rá tudod dobni az ágyra, és máris rendezettebb hatása lesz az egész szobának. Válassz belőle olyat, ami színben és anyagában passzol a szoba egyéb kiegészítőihez, például a függöny, a szőnyeg, vagy a falak színéhez. A hálóban jól mutatnak a pasztellszínek és a világos, letisztult kiegészítők.

Ezt érdemes észben tartanod akkor is, amikor díszpárnát választasz. Az ágytakaró mellett ugyanis a díszpárnák azok a kiegészítők, amikkel könnyedén új stílust varázsolhatsz a hálószobába. A díszpárnák azon túl, hogy gyönyörűen díszíti az ágyat, kényelmi funkcióval is rendelkeznek. Ha napközben ledőlnél olvasni, akkor nyugodtan a fejed alá tudsz tenni egyet akár a kanapén is, máris kényelmesebb lesz a kikapcsolódás.

Filmnézéshez is tökéletesek, akár a hálóban, akár a nappali kanapéján. Nagy előnyük, hogy egyszer kell megvenni őket, de a huzat könnyen cserélhető, így egyszerűen változtathatsz a megjelenésükön akár évszaknak megfelelően is. A huzatok ráadásul nem is drágák, így egyszerűen és olcsón új megjelenést varázsolhatsz a hálódba vagy a nappalidba.

Igyekezz a kiegészítőket úgy összeválogatni, hogy az ágytakaró és a díszpárnák passzoljanak egymáshoz színben, anyagban és stílusban, így lesz igazán harmonikus a háló megjelenése. Többféleképpen variálhatod a színeket, jól mutat például, ha egy párna olyan színű, mint a takaró, a többi pedig fehér.

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg vagy nyomj egy like-t.


 

Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu