Blog

Ki kell-e mosni az új ágyneműt?

Amikor az ember új ágynemű vásárlására kényszerül, sok kérdés felmerül. Milyen anyagösszetétele legyen? Milyen vastagságú legyen? Télen akarod majd használni vagy nyáron, esetleg egész évben? Megfelelő lesz-e rá a már meglévő huzatod, vagy újat kell venni? Ha pedig már megvan a kiszemelt ágynemű, akkor jön a nagy kérdés: ki kell-e mosni?

Hány hetente kell ágyneműt cserélni?

Az ágynemű cseréje a házimunkák közül az egyik olyan, amit szeretnek halogatni az emberek. Hiszen a huzatok lehúzása, bepakolása a mosógépbe, a teregetés, az új garnitúra felhúzása sajnos nem kétperces folyamat. Sokáig húzni-halogatni azonban nem érdemes, mert akár az egészségednek is árthatsz azzal, ha nem cseréled elég gyakran az ágyneműhuzatokat.

Ha belegondolsz, naponta kb. 8 órát töltesz az ágyneművel érintkezve, nagyon nem mindegy, hogy milyen állapotban tartod tehát az ágyadat. Arról nem is beszélve, hogy nincs is annál jobb, mint frissen mosott, illatos paplan alá bújni egy fárasztó nap után.

Milyen ágyneműhuzatot vegyek?

Ágyneműhuzat vásárlása előtt állsz és fejtörést okoz a megfelelő darab kiválasztása? Hidd el, nem vagy egyedül. A mai széles választékban ez nem egy egyszerű feladat. A lakberendezési áruházak és webshopok órási árukészlettel és szezononként változó kollekciókkal várnak, nem csoda, ha halogatod a döntést.

Fényáteresztő függöny webáruház

Itt az ideje a függönyvásárlásnak? Irány a webáruház: fényáteresztő függöny már interneten keresztül is kapható! Ha nem érsz rá és nem akarod lakberendezési áruházakban vagy méteráru boltokban múlatni az időt, akkor csak ülj le otthon a gép elé, és válaszd ki a megfelelő lakástextileket! Gyorsan és kényelmesen végezhetsz így a vásárlással.

Ágytakaró és díszpárnák a hálóban

Szeretnéd feldobni a hálót? Unalmas már a szoba jelenlegi stílusa? Akkor itt az ideje, hogy új dísztárgyakat csempéssz bele! Szerencsére nem kell nagy dolgokra gondolnod, már néhány apró változással is csodás eredményeket lehet elérni, például egy gyönyörű ágytakaró és díszpárnák segítségével.

Milyen függönyök kellenek a szobába?

Mielőtt függönyvásárlásra indulsz, gondold át, hogy melyik szobába milyen függönyök lennének ideálisak? Mivel teljesen más típus mutat jól a nappaliban, a hálóban vagy a konyhában, ezért ne akard az egész lakást egyforma függönnyel díszíteni.

Organza függöny: különleges dekoranyag

Az organza függöny anyagok igazán különlegesek több szempontból is. Speciális anyaguknak köszönhetően remekül díszítik az ablakokat, elegáns és mégis könnyed, játékos hatást keltenek a nappaliban, a hálóban, vagy akár az irodában.

Az organzát eredetileg estélyi, báli ruhákhoz és menyasszonyi ruhakölteményekhez használták, függönyként való alkalmazása nemrég terjedt csak el. És milyen szerencse, hogy elterjedt! Új utakat nyitva így a lakberendezés, lakásdekor témakörben.

Sötétítő függöny kiegészítők: az összefogó

Felkerült otthonra az új sötétítő függöny, de összefogó még nincs? Akkor itt az ideje beszerezned! Akkor is jó megoldás, ha a régi függönyöket dobnád fel valami vagány megoldással. Nézzük, mire is jó ez a kiegészítő!

Webáruház készítés
olcsobbat.hu