Függöny minta kérés

Ha bizonytalan vagy a szín kiválasztásában segítünk!

Ha már megvan melyik függönyt is szeretnéd, de a színeket még nem tudtad eldönteni, hogy melyik is illene a legjobban adott helyiségbe, akkor kérésre megküldjük neked a kiválasztott anyagból a teljes színskálát sál formájában. Ennek egyszeri bérleti díja van, ami 5000ft, amely összeget azonnal visszautaljuk részedre, amennyiben a szín sál sértetlenül, és hiánytalanul visszaérkezett részünkre. 

Nagyobb tételű megrendelés esetén érdemes ilyen módon is meggyőződni arról, hogy az megfelel majd az igényeknek, mert ahogy a termékek adatlapján is feltüntettük "A függönyök színe a valóságban enyhébb árnyalatokban eltérhet a képernyőn látottaktól, mivel minden képernyőn más a szín beállítás." és mert a vásárlástól való elállási jogot a törvény csak méret- vagy anyag (szálhiba) esetén biztosítja egyedi méretre készült termékek esetén.

Tudunk küldeni un fogás mintát is, ami egy 10x10cm-es darabot jelent a kiválasztott anyagból. Az anyagminőséget bemutató fogásminta küldését sima levélben vállaljuk 300ft + postaköltségért. Azért arra fel kell hívjuk a figyelmedet, hogy nagyobb mintázat esetén színben nem minden esetben tudja majd a kis fogásminta tükrözni a teljes szín világot, ez inkább az anyag struktúrájáról tapintásáról adhat számodra elegendő információt.

Ha pedig egy kicsit nagyobb mintát szeretnél akkor van lehetőséged azt is kérni, de itt már minimum 1 méter az, amit meg kell kérned.

Az alábbi űrlapon vedd fel velünk a kapcsolatot, és add meg a kiválasztott függöny nevét, a pontos címedet, és telefonszámodat.


 

Függöny neve*
Igényelt minta típusa*
Szín sál (5000 Ft kaució)
Fogás minta 10x10cm (300 Ft+Posta költség)
1 méter anyag minta (termék árának megfelelően)
Megjegyzések, pontosítások
Név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Szállítási cím*
Számlázási cím (ha eltér a szállítási címtől)

Adatvédelmi tájékoztató

 

* jelölt mezők kitöltése kötelező

Webáruház készítés
olcsobbat.hu