Kategória: Paszományok
Mérete:  11 mm széles
Szín: Arany-sötétkék
Anyagösszetétel: 90% acetát,10% polipropilen

A megjelölt ár 1 méterre vonatkozik!

Legkisebb rendelhető mennyiség: 5 méter

Csüngős organza szalagos paszomány lakástextilekhez, alkalmi ruhákhoz használt díszítő elem.

Függönyök, asztalterítők, díszpárnák, lámpabúrák egyedivé tételéhez elengedhetetlen kellék. Könnyű fényáteresztő függönyöket ,rolókat, sötétítő függönyöket tehetünk hangulatossá, a megszokottól eltérővé. Sötétítő függönyöknél inkább csak a felső drapériákat díszítsük vele, az oldalak díszítéséhez használjuk a 9689 es bortni szalagot.

Abroszok, terítők esetében a csüngős paszomány az ideális választás. Hat cm es magassága feltűnően mutat, akár nagyobb távolságból is. Irodák, konferencia termek függönyeit tehetjük elegánssá és egyedivé.

Az otthoni dekoráció kihagyhatatlan elemei közé tartoznak a függönyök, amelyek nem csak praktikusak, hanem stílusos atmoszférát is teremtenek. A bojtos díszítő szalagok segítségével azonban még egyedibbé és vonzóbbá tehetjük ezeket az enteriőr elemeket. A függönyökön alkalmazott bojtos díszítő szalagok varázslatos és elegáns részleteket adhatnak a függönyökhöz.

Válasz olyan bojtos szalagot, amely illeszkedik a belső tér stílusához és a függöny anyagához. Ezután gondosan rögzítsd a bojtosszalagot az alsó részen vagy akár az egész hosszában a függönyön. 

A bojtos díszítő szalagok hihetetlenül sokoldalúak nemcsak a függönyök és asztaldíszek kiegészítői lehetnek, hanem remekül felhasználhatók a párnák és takarók dekorálásához is.Lehetőség szerint olyan darabokat válasszunk, amelyek egyszerűbb mintával rendelkeznek, hogy a bojtcsokor igazán kiemelkedjen a párnák diszitő elemeként. 

TIPP

Használhatod díszterítőkhöz is. Pl egy fehér abrosznál nagyon jól mutat egy piros vagy arany diszitő bojtos szalag. Jó ötlet az is, hogy az asztalközépben elhelyezett virágkompozícióhoz ugyanilyen színű és stílusú bojtosokkal díszített vázákat helyezel el. Így egy olyan összhangot teremthetsz, amely megfogja lepni vendégeidet. Ne feledd megvilágítani az asztalt gyertyákkal vagy fényfüzérekkel, hogy még inkább kiemelje a bojtos részleteket.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu