(6 szín) Nadin fényátersztő függöny-Acélkék

(6 szín) Nadin fényátersztő függöny-Acélkék

Kategória: Sablék
Minta: -
Szín: 38 acélkék
Magassága: 305 cm
Anyagösszetétel: 100% Poliészter

A megjelölt ár 1 folyóméterre vonatkozik!

≡≡≡

Mérési segédlet

≡≡≡

Amennyiben egyedi elképzeléseid vannak, vagy másra is szükség lehet, abban az esetben kérd díjmentes tanácsadásunkat és egyedi árajánlatunkat.

A kosárban az anyag szélességét adod meg

2024.06.24
6 990 Ft
méter
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Kategória: Sablék
Szín: 38 acélkék
Anyagösszetétel: 100% Poliészter
Grammsúly: 72.1 g/m2
Ólomzsinór: Igen
Rapport láncon és vetüléken: 0 × 0 cm

A Nadin fényáteresztő függöny egy szövött anyagból készült függöny, amelyet változatos strukturált fonalak alkalmazásával díszítenek. Ennek köszönhetően sűrűbb, mint a megszokott fényáteresztő függöny, de mégis átengedi a fényt. Így nem csak sötétedéskor, de nappali világosság mellett is megőrzi az adott tér intim atmoszféráját, hiszen megakadályozza a külső szemlélő betekintését.
A dizájnja modern, és a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégíti a legmodernebb színekben készülő kínálatának köszönhetően. Így mindenki megtalálja a neki legjobban megfelelő színárnyalatot.

A függöny kezelése egyszerű, és nem igényel különösebb odafigyelést. Az alján lévő ólomzsinór pedig biztosítja, hogy stabilan álljon a helyén. Ráncoláshoz javasolt kétszeres mennyiséget használni.

A Nadin fényáteresztő függöny tehát egy kiváló választás minden olyan helyiségbe, ahol fontos a fényáteresztés, de ugyanakkor megőrizni szeretnénk a terünk nyugalmas légkörét.

Adatok
Termék címke
fényáteresztő függöny
Figyelem!
A függönyök színe a valóságban enyhébb árnyalatokban eltérhet a képernyőn látottaktól, mivel minden képernyőn más a szín beállítás.
Mintás/Minta nélküli
Egyszínű minta nélküli
Cikkszám
01010040455
Vélemények
Webáruház készítés
olcsobbat.hu