5 Évesek lettünk! Nyereményjáték szabályzat

Jelen nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: "Szabályzat") a Függöny Sarok webáruház (a továbbiakban: "Szervező") által kezelt és karbantartott Facebook ( https://www.facebook.com/fuggonysarok )  oldalon meghirdetett "üzenőfali nyereményjátékra" (a továbbiakban: "Játék") vonatkozik.

1. Szervező
A Játék szervezője a HERCZIK-NET Kft., amelynek székhelye: 3565 Tiszalúc, Kossuth utca 39., adószáma:27070941-2-05, elérhetősége: ugyfelszolgalat [kukac] fuggonysarok.hu

2. A Játék időtartama:
- A Játék kezdete: 2024.05.21 

- A Játék vége: 2024.06.03 23:59

3. Részvételi feltételek
A Játékban részt vehet minden 18 éven felüli, internetkapcsolattal rendelkező, cselekvőképes természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik (a továbbiakban: "Játékos").

A Játékban nem vehetnek részt:
- A Szervező és megbízottjai, valamint ezek közeli hozzátartozói.

  A Játékból kizárásra kerülnek azok a Játékosok, akik csalás, megtévesztés vagy a Játék szellemével ellentétes magatartás révén próbálnak jogtalan előnyhöz jutni.

  Amennyiben a Játékos nem fogadja el a részvételi szabályzatot vagy annak bármely pontját, illetve kifogást emel ellene, nem vehet részt a Játékban és automatikusan kizárásra kerül. Ha a Játékszabályzat nem rendelkezik egy adott kérdésről, akkor a hatályos jogszabályok vonatkozó előírásai az érvényesek.

  4. A Játék menete
  A részvételhez a Játékosnak az 5 évesek lettünk! Facebook poszt alatti hozzászólásban kell válaszolnia arra a kérdésre, hogy „amennyiben te lennél a szerencsés nyertes akkor melyik kategória termékeire 
  használnád fel a vásárlási utalványt"

  Bármenyiszer hozzá lehet szólni a bejegyzéshez, de a sorsolásban ettől függetlenül minden hozzászóló csak egyszer vesz részt.

  5. Nyeremények
  A nyeremények a következők:

  - 1 db 10.000 Ft-os vásárlási utalvány
  - 2 db 5.000 Ft-os vásárlási utalvány

  Nyertesek száma: 3 fő

  A kisorsolt vásárlási utalványok 2024.06.30 -ig érvényesek.

  A kisorsolt vásárlási utalvány:
  - Szabadon felhasználható bármely termék megvásárlására.
  - Készpénzre nem váltható, és nem visszaváltható, ha az értékének csak egy része kerül felhasználásra.
  - Csakis a Függöny Sarok webáruházban használható fel.
  - Akciós termékekre is beváltható.
  - Nem lehet a szállítási költségre beváltani.
  - 2024.06.30. után már nem váltható be.
  - Átruházható más személyre.
  - Elektronikus levél, szóbeli közlés, postai levél, telefax stb. útján is továbbítható.

  6. Sorsolás és a nyertesek értesítése
  - A sorsolás időpontja: 2024.06.04

  - A sorsolás véletlenszerűen történik egy sorsoló program (pl. App-sorteos FB alkalmazás) segítségével.
  - A nyerteseket a sorsolást követően legkésőbb 48 órán belül értesítjük Facebook üzenetben, és a nyertesek neveit közzétesszük a Függöny Sarok webáruház Facebook oldalán is. A nyertesek hozzájárulnak, hogy nevüket a Facebook oldalunkon közzé tegyük.

  7. A Nyeremény átvétele
  - A nyerteseknek 5 munkanapon belül jelentkezniük kell az értesítés kézhezvétele után, és egyeztetniük kell a nyeremény átvételének részleteit.

  - Ha a nyertes nem jelentkezik az értesítés kézhezvételétől számított 5 munkanapon belül, elveszíti a nyereményre való jogosultságát, és a Szervező új nyertest sorsolhat.

  A Játékos köteles együttműködni a nyeremény átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban.

  8. Adatkezelés
  - A Játékban való részvétellel a Játékos hozzájárul, hogy személyes adatait a Szervező a Játék lebonyolítása céljából kezelje.

  - A Szervező az adatokat harmadik félnek nem továbbítja, és azokat csak a Játék lebonyolítása céljából használja fel.
  - A Játékos bármikor kérheti adatainak törlését vagy kezelésének korlátozását a megadott elérhetőségeken.

  9. Felelősség kizárása
  A Szervező nem vállal felelősséget a Facebook oldalon fellépő technikai hibákért, adatvesztésekért, valamint a Játékkal kapcsolatos egyéb problémákért.

  10. Egyéb rendelkezések
  - A Szervező fenntartja a jogot a Játék szabályainak módosítására vagy a Játék megszüntetésére. Az esetleges változtatásokat a Függöny Sarok webáruház Facebook oldalán teszi közzé.
  - A nyereményjátékot a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja, vagy kezeli (This promotion is in no way sponsored, endorsed, or administered by or associated with Facebook). A Facebook semmilyen felelősséget nem vállal a nyereményjátékkal kapcsolatban felmerülő problémákért vagy követelésekért (kivéve az adatkezelési szabályokat, például a tárolási időtartamot), és nem köteles panaszokat kezelni.

  A nyereményjáték teljes tartalmáért és lebonyolításáért kizárólag a Szervező vállalja a felelősséget.

  Függöny Sarok webáruház
  2024.05.20

  Webáruház készítés
  olcsobbat.hu