(14 szín) Kárpitos bortni. Bortni szalag 9209-3/6 Bézs-ekrü

karpitos-bortni
karpitos-bortni
karpitos-bortni
karpitos-bortni

Kategória: Paszományok
Mérete:  11 mm széles
Szín: Bézs-ekrü
Anyagösszetétel: 100% acetát

A megjelölt ár 1 méterre vonatkozik!

Legkisebb rendelhető mennyiség: 5 méter

2024.07.18
420 Ft
Egységár: 420 Ft/méter
méter
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Kategória: Paszományok
Szín: Bézs-ekrü
Anyagösszetétel: 100% acetát

Legkisebb rendelhető mennyiség: 5 méter

A kárpitozás elengedhetetlen kelléke a szegő bortni. Lezárja az elkészült részeken a bútorszövetet, ezzel megakadályozva az anyag feslését. A záró bortni díszítő elem is, székek kanapék lámpabúrák tehetők hangulatossá, színben azonosak a bútorszövettel.

A kárpitos bortni paszomány egy lenyűgöző anyag, mely különleges textúrájával és ragyogásával emeli ki a kárpitozott bútorok vagy dekorációk stílusát. Ezt a kivételes paszományt gyakran használják a belsőépítészetben és a textiliparban, hogy eleganciát és részletgazdagságot adjanak az elkészült alkotásoknak.

A kárpitos bortni színének és a méretének a kiválasztása alapvető fontosságú ahhoz, hogy harmonikus és esztétikus megjelenést érj el, ezért érdmes lehet a többféle méerete, formát, és színt megnézni kínálatunkban.

Válasszon olyan kárpitos bortnit, amely illeszkedik az összképhez - lehet klasszikus és elegáns, modern és minimalista vagy akár bohém és játékos.

A kárpitos bortnik használata nem csupán a funkcionalitást, hanem az esztétikai értéket is fokozza.

Tisztitásához használj enyhe mosószert és langyos vizet, majd óvatosan dörzsöld át a paszomány felületét egy puha kefével vagy ronggyal. Ezután alaposan öblítsd le és hagyd megszáradni természetes úton.

A bortni különleges textúrája és ragyogása elemi erővel hat egy belső térben, így igazán stílusos megoldást nyújt.

TIPP

Egy másik ötlet az asztalterítők vagy párnahuzatok díszítése. Egyszerűen varrjunk fel néhány sorban a paszományból készült mintát, vagy hozzunk létre egyedi motívumokat a szegőszalag darabjaiból. Az eredmény lenyűgöző lesz, és ezáltal átalakítod az otthonod atmoszféráját.

Adatok
Termék címke
kárpitos bortni, paszomány
Figyelem!
A paszományok színe a valóságban enyhébb árnyalatokban eltérhet a képernyőn látottaktól, mivel minden képernyőn más a szín beállítás.
Cikkszám
fzs_art9209-3_6
Min. rendelhető mennyiség
5 méter
Vélemények
Webáruház készítés
olcsobbat.hu